O mamă și fetița născută prematur au murit în urma unui accident de mașină! Vinovatul, reținut după trei luni

O mamă și fetița născută prematur au murit în urma unui accident de mașină! Vinovatul, reținut după trei luni

O mamă din Suceava și fetița născută prematur au murit în urma unui accident de mașină.

În data de 5 decembrie 2020, pe DJ 177A, care leagă orașul Frasin de Stulpicani, a avut loc un teribil accident de mașină. O mamă și fetița născută prematur au murit în urma impactului puternic. Vinovatul a fost reținut după abia trei luni. 

Fetiță nou-născută și mamă, moarte într-un accident

Florinela Coperza, mama în vârstă de 34 de ani, era însărcinată în 7 luni în momentul în care a avut loc accidentul. În data de 5 decembrie, un bărbat de 32 de ani a pierdut controlul volanului și a lovit-o frontal pe femeie, care se afla la volan. 

La momentul respectiv, mașina a zburat într-o lizieră, iar cei doi șoferi au rămas încarcerați. Se pare că bărbatul de la volan a depășit neregulamentar și a estimat greșit timpul de întoarcere pe banda lui, astfel că s-a lovit frontal cu mașina condusă de Florinela Coperza. Polițiștii l-au găsit vinovat de prod tzucerea accidentului pe șoferul de 32 de ani, Răzvan Iulian Răescu, din Câmpulung Moldovenesc. 

Femeia a fost transportată de urgență la spital, iar medicii au observat faptul că fiica cu care era însărcinată era în pericol. În urma unei operații de cezariana, fetiță a fost salvată. Însă, din cauza faptului că a fost născută prematur, aceasta s-a stins din viață la doar câteva zile de la naștere. De asemenea, în data de 25 decembrie, Florinela Coperza s-a stins și ea din viață, în urma complicaților apărute.

A lăsat în urma un soț îndurerat și un copil de doar 7 ani.

Totuși, abia în data de 9 martie 2021, la mai bine de trei luni de la accident, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, plasat sub control judiciar și pus sub acuzație de ucidere din culpă.

Admin