O româncă a murit de COVID-19 după ce a băut o cafea alături de colegii ei! ”A fost foarte prudentă, însă o singură greșeală…”

Este îngrozitor! O activitate aparent banală la muncă a îmbolnăvit-o și a ucis-o! Un medic de la Spitalul de Arși din Capitală trăiește o adevărată dramă acum, după ce sora sa a murit din cauza coronavirusului.

Nicoleta Ilie este unul dintre salvatorii victimelor de la incendiul violent din Colectiv, acolo unde în data de 30 octombrie 2015, zeci de persoane și-au pierdut viața.

O româncă a murit de COVID-19 după ce a băut o cafea alături de colegii ei: ”O singură greșeală, la o cafea servită la serviciu în care a stat fără mască a dus la infectarea ei”Însă, acum, Nicoleta, care este medic la Spitalul de Arși din Capitală, trăiește o altă dramă. Sora ei a fost infectată cu noul coronavirus și a murit. O activitate aparent banală a infectat-o pe loc și a condus la decesul acesteia. Sora Nicoletei se afla la muncă și a servit o cafea, alături de colegii ei, dar acest lucru a condus-o la infectare. În momentul acela nu purta mască de protecție. Femeia care a murit nu era o persoană în vârstă.

Medicul român: ”Nu pot să descriu ce am trăit în aceste două săptămâni””Trăiesc cea mai tristă perioadă din viața mea. Mi-am pierdut sora răpusă de Codiv. Nu era în vârstă, cu siguranță dacă nu lua acest virus mai avea mult de trăit. A fost foarte prudentă în această perioadă. O singură greșeală, la o cafea servită la serviciu în care a stat fără mască a dus la infectarea ei. Nu pot să descriu ce am trăit în aceste două săptămâni în care a stat internată. În general nu scriu și nu postez pe fcebook dar dacă ați simți măcar puțin din durerea asta poate v-ați gândit mai mult înainte să vă comportați prudent. Mai gândiți-vă! O mască nu e atât de greu de purtat!”, a spus medicul pe Facebook.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *