O tânără cântăreață și-a pierdut viața într-un accident teribil de circulație

Anamaria Pop avea doar 36 de ani. De 8 ani rămăsese văduvă după ce soțul ei a murit. Și-a pierdut viața în urma unui cumplit accident.

În ziua fatidică, Anamaria mergea să cânte la un eveniment. Se îndrepta spre Baia Sprie și mai avea 25 de kilometri până să ajungă la destinație

Anamaria și-a pierdut cunoștința și a ieșit cu mașina în decor. Autoturismul s-a izbit violent de un pom. Echipajele sosite la fața locului nu au mai putut face nimic să o salveze.

După moartea soțului său, care a suferit un atac cerebral, Anamaria le povestea prietenilor săi despre presimțirile sale. Le spunea adesea că va merge în ceruri să se întâlnească cu soțul său și îi era teamă că nu își va putea vedea copiii crescând.

În urma acestei tragedii, doi băieți, Alexandru, în vârstă de 19 ani, și Denis, 14 ani, au rămas singuri.

„Oboseala excesivă și problemele de sănătate din ultimele luni de viață și-au spus cuvântul. De multe ori a leșinat prin casă. Noroc că ne aflam acolo, altfel cine știe ce se mai întâmpla”, a povestit Alexandru, băiatul cel mare al Anamariei

Ca o ironie a sorții, tânăra artistă era și voluntar la serviciul de Ambulanță Maramureș și adesea a fost pusă în situația de a ajuta victimele accidentelor rutiere.

Recomanda articolul si pietenilor tai!

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *