O tânără de doar 19 ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier: „Nu a avut parte de absolvire, de bal, de amintiri”

O tânără care urma să dea Bacalaureatul anul acesta a murit într-un accident tragic. Dispariția ei este cu atât mai dureroasă, cu cât povestea ei de viață este foarte tristă.

Adriana Gabriela Vîlcea avea 19 ani și era elevă la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina. Dorința ei era să devină studentă la Academia de Poliție, însă visul ei frumos s-a transformat într-un coșmar pentru familie și apropiați.

Condițiile în care se pregătea pentru examenul maturității și pentru admiterea la facultate erau unele neobișnuite, iar vestea tragică a morții ei a căzut ca un trăsnet peste cei care o cunoșteau pe Adriana.

Tânăra adolescentă se afla în mașină cu iubitul ei, pe un drum din județul Olt. Băiatul a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un cap de pod. Tânărul, care terminase același liceu și era student la Facultatea de Pompieri, a supraviețuit impactului, însă Adriana nu a avut nici o șansă, fiind aruncată prin parbriz.

Povestea tristă a tinerei a cărei vis a fost spulberat 

Viitorul îi părea strălucit, însă viața ei nu era chiar atât de fericită precum părea. 

„Ce s-a întâmplat este o tragedie fără margini, nu puteam să-mi imaginez aşa ceva. Cu atât mai mult cu cât fata asta a suferit enorm pentru că nu şi-a cunoscut niciodată mama. Mama ei a decedat şi a au fost crescute, pentru că ea mai are o soră mai mare cu un an, au fost crescute doar de tată. Cu atât mai mult tragedia este nemărginită pentru tată. Mai are o soră vitregă, tot la noi la şcoală. Adrianei îi plăcea viaţa foarte mult. Era veselă, era jovială, era francă, o caracteriza dezinvoltura, ce avea de spus ea spunea. 

Încerca să-şi egaleze sora, tot timpul spunea că sora ei învaţă bine şi că nu poate să înţeleagă cum reuşeşte. În ultimul an se pregătea pentru examen, chiar mi-au spus doamnele profesoare, ea dădea la Română şi la Istorie, fiind la Ştiinţe Sociale, îi încheiaseră media 10. Se implica la ore, voia să obţină o notă mare pentru examen. Se pregătea pentru admitere la Poliţie, la Academie, din ce ştiu eu“, a povestit pentru Adevărul diriginta fetei, prof. Cristina Marin.

În contextul pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse, colegii tinerei nu o pot conduce pe Adriana pe ultimul său drum, motiv pentru care toți sunt distruși de durere.

„Am vorbit aseară pe grup. Sunt şocaţi, sunt distruşi, se legaseră prietenii, vă daţi seama, patru ani împreună… Megeau la pregătire împreună pentru examen, asta avea de făcut, se pregătea pentru examen, să meargă mai departe… Din păcate examenul a venit mult mai devreme, examen pe care l-a picat… Nici nu pot să-mi imaginez ce e în sufletul lor. Psihologic vorbinn, vă daţi seama că ei acum sunt tulburaţi la maxim şi le va fi foarte greu să se concentreze asupra examenului, asupra orelor, acum urmau nişte ore de pregătire. 

E foarte-foarte greu, suntem bulversaţi cu totul. E un impact psihologic enorm, mai ales în aceste condiţii. N-au avut parte de absolvire, de bal, de poze, de amintiri. Nu s-au creat amintirile cu ei, nu ai nimic. În loc să fi fost premierea în perioada asta, avem parte de înmormântări. E cu totul catastrofal, bulversant, de neimaginat“, a mai spus prof. Marin. scrie spynews.ro

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.