O VEDETĂ PRO TV A FOST ÎNMORMÂNTATĂ ASTĂZI! DOAR CÂȚIVA APROPIAȚI AU LUAT PARTE LA FUNERALII

Îndrăgitul concurent de la Masterchef, Ramon Chicireanu, care a murit răpus de cancer în Germania la mijocul lunii martie, a fost înmormântat, joi dimineață, la cimitirul Sf. Petru şi Pavel din Iași.

Sicriul cu trupul ieşeanului Ramon a fost adus cu greu din Germania, acolo unde se află pentru tratament, scrie bzi.ro. 

Mai mult, din cauza pandemiei de coronavirus, şi a restrictilor impuse de Guvern, Ramon nu va putea fi condus de toţi care îşi doreau să îi fie alături pe ulimul drum. Aşadar, la înmormântare vor participa doar câţiva apropiaţi.

O cumplită suferință

Ramon suferea de cancer limfatic, dar nu a spus niciodată nimic. În urmă cu doi ani, Ramon de la Masterchef a făcut un tratament în Germania, iar atunci părea că s-a vindecat de cancer.

Din păcate, boala a revenit și de data aceasta i-a fost fatală. Anunţul trist a fost făcut de un prieten al ieşeanului pe o reţea de socializare. Dumnezeu să-l ierte!

Aproape trei săptămâni de așteptare

Familia fostului concurent de le ProTv a așteptat foarte mult până când Ramon a ajuns acasă. „Este foarte greu, autoritățile de acolo nu permit că Ramon să fie transportat în România, nici cu mașina, nici cu avionul. COVID-19 s-a răspândit cu repeziciune și în Germania și s-au luat măsuri clare de izolare, mai ales pe parte medicală, în spitale.

Totul este sigilat și soției lui Ramon nu i s-a dat niciun răspuns concret în privința repatrierii”,  declara o persoană din preajma familiei acum ceva timp, pentru wowbiz.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *