Panică la Centrala Ministerului de Externe. Are coronavirus

Un angajat de la Centrala Ministerului de Externe a fost confirmat cu noul coronavirus. Autoritățile au intrat în alertă.

Un angajat de la Centrala Ministerului de Externe a fost confirmat, miercuri, cu noul coronavirus, fiind luate măsuri de protecţie pentru restul personalului.

Panică la Centrala Ministerului de Externe. Are coronavirus

”În scopul informării transparente şi corecte a publicului, Ministerul Afacerilor Externe precizează că un angajat din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe a fost confirmat în cursul zilei de 12 august cu infecţia cu COVID-19”, a transmis MAE.

Conform procedurilor în vigoare, au fost luate măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile competente, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivului.

Un nou focar de coronavirus face ravagii în România. 17 copii au fost infectați

Un focar de coronavirus este activ la un centru pentru copii cu dizabilităţi din Focşani, unde au fost confirmate 18 cazuri. 17 dintre bolnavi sunt beneficiari ai centrului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan, testarea tututor beneficiarilor din centrul respectiv şi a angajaţilor s-a realizat după ce iniţial 4 copii, beneficiari ai centrului, au manifestat semne de boală.

”A fost anunţată imediat Direcţia de Sănătate Publică. S-a trecut la testarea tututor beneficiarilor, 17 dintre ei fiind depistaţi pozitiv. Din cei 12 angajaţi testaţi, unul a ieşit cu coronavirus”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan.

Conform sursei citate, toţi cei 17 copii şi angajatul centrului sunt în stare bună, dar sunt internaţi în Spitalul Municipal Adjud, unitate suport pentru COVID-19.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *