Patrcia Millardet, alias Silvia Conti din „Caracatita”, a fost gasita fara suflare

Patricia Millardet, actrita franceza care a interpretat rolul judecatoarei Silvia Conti din celebrul serial italian de televiziune „Caracatita”, a murit din cauza unui infarct la Spitalul San Camillo din Roma, la varsta de 63 de ani.

Patricia Millardet, nascuta in 1957 in orasul Mont-de-Marsan din sud-vestul Frantei, implinise 63 de ani pe 24 martie.

In Italia, unde locuia de la sfarsitul anilor 1980, artista a devenit cunoscuta publicului larg dupa ce a interpretat-o pe curajoasa si incoruptibila judecatoare Silvia Conti in serialul de televiziune „Caracatita” din 1989 pana in 2001.

Pe parcursul carierei sale, a jucat roluri principale in mai multe productii cinematografice si de televiziune.

Unul dintre primele ei roluri a fost cel din filmul „The Time of Apples 2” in 1982. A debutat in industria italiana de film si televiziune in 1987 in lungmetrajul TV „Assicurazione sulla morte”, regizat de Carlo Lizzani.

In 1990, a interpretat un rol principal in filmul „Il sole anche di notte”, regizat de Paolo si Vittorio Taviani, insa celebritatea i-a fost adusa de evolutia sa din serialul „Caracatita”, difuzat de postul RAI.

De-a lungul anilor, a participat la numeroase productii de film si televiziune. Intre 2001 si 2003 s-a aflat printre protagonistii serialului de fictiune „Il bello delle donne”, difuzat de Canale 5, in care a interpretat personajul Angelina Brusa. scrie fabricatinromania

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *