PEPE, DISTRUS DE PANDEMIA DE COVID-19. “AM PIERDUT TOT!” CE S-A ÎNTÂMPLAT

Pepe, una dintre cei mai celebri artiști din România, este, la rândul lui, afectat de această criză provocată de COVID-19.

Cel mai mult are de suferit în plan profesional, fiind nevoit să-și anuleze concertele și alte apariții în public.

În plus, de când a început pandemia, Pepe a fost nevoit să-și închidă și cele două afaceri pe care le controla în București.

”Abia aștept să se termine şi să încercăm să reparăm ce s-o strica în toată această perioadă. Chiar dacă sună rău, concertele au fost şi sunt ultima grijă.

Am amânat concerte şi le-am reprogramat cu mult înainte să nu mai fie voie. Aşa mi s-a părut responsabil. Şi tot aşa, am închis şi grădiniţa şi salonul. Am zis că nu are nici un sens să riscăm şi să ajungem la altele.

În aceste condiţii nu ştiu cât s-a pierdut financiar în această perioadă fiindcă nu am făcut calculul, dar s-a pierdut tot. Când s-o relua treaba, vedem ce şi cum. Până atunci însă… #stamacasa”, a declarat Pepe pentru ciao.ro.

Pepe cântă online pentru fani
Chiar și în aceste condiții, Pepe nu-și neglijează fanii, găsind o modalitate să fie alături de ei. “Şi înainte de toată treaba asta mă întâlneam cu prietenii mei online însă acum având mai mult timp o fac mai des, măcar o dată pe săptămână. Înainte să se blocheze tot chiar am apucat să facem nişte repetiţii online cu aproape toată trupa. Am observat că încep să se adune din ce în ce mai mulţi ceea ce nu poate decât să mă bucure.

Din păcate, nu mai am cum să mă întâlnesc cu baieţii fiindcă nici nu avem voie şi nu ar fi indicat oricum dar am continuat să cânt pentru fanii mei cu backing tracks.

Cred şi sper ca duminică de duminică să ne rămână obiceiul şi să ne găsim acolo pe YouTube pentru o seară ca între prieteni, în familie, la un pahar de vorbă”, a mai spus Pepe.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.