Plutonier din Constanţa, primul pompier răpus de coronavirus. Bărbatul de 48 de ani s-a stins la Institutul Matei Balş

Un plutonier în vârstă de 48 de ani din Constanța, infectat cu coronavirus, a murit ieri noapte la Institutul Matei Balş din București, devenind, astfel, primul pompier răpus de această boală.

Plutonierul adjutant avea 48 de ani şi era pompier salvator în cadrul ISU Dobrogea.

El a fost internat pe data de 12.04.2020 la spitalul de la Cernavodă, ulterior fiind transferat la Spitalul Medgidia, iar în data de 13.04.2020 a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, fiind confirmat pozitiv cu COVID 19.

În cursul zilei de ieri a fost transferat la Bucureşi, la Institutul Matei Balş, acolo unde, din nefericire a decedat în cursul nopţii trecute.

Potrivit Grupului de Comunicare Stretegică, bărbatul suferea de obezitate.

Pompierul constănţean, plâns de colegi

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa îşi exprimă regretul profund pentru decesul colegului nostru şi transmite condoleanţe familiei îndurerate de acasă, dar şi familiei pompierilor pentru această grea pierdere suferită.

Plutonierul adjutant avea 48 de ani şi era pompier salvator în cadrul ISU Dobrogea din anul 2007,  fiind încadrat conducător auto pe autospecialele de stingere.      

Acesta a fost un militar desăvârşit şi un  camarad de nădejde.  În timpul carierei sale militare a avut doar recompense din partea comenzii inspectoratului.      

De asemenea, facem precizarea ca spatiile și mijloacele de intervenție ale unității în care activa pompierul au fost dezinfectate, iar pompierii care au intrat în contact cu el sunt în autoizolare și monitorizați din punct de vedere al stării medicale.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *