Poșta Română intenționează să livreze pensiile mai repede decât calendarul normal

Deși condițiile actuale înregunează deplasările, directorul Poștei Române, Horia Grigorescu, îi asigură pe pensionari că vor primi banii la timp, ba chiar există șanse să îi primească mai devreme.

Poșta Română intenționează să livreze pensiile mai repede decât calendarul normal

„Nu doar ca ajung toate pensiile la timp, ajung incepand cu data de 1 aprilie. Calendarul normal de distribuire a prestatiilor sociale, a pensiilor, este 1 – 15 aprilie.

Noi, impreuna cu colegii mei, pentru ca ei sunt de fapt eroii acestei situatii, postasii, factorii postali, vom incerca sa facem toate demersurile necesare pentru a ajunge chiar mai repede decat calendarul normal. Nu pot sa promit acest lucru la acest moment, dar facem absolut tot ce ne sta in putere ca sa ajunga banii cat mai repede la toti pensionarii, sa aiba toata lumea bani in casa inainte de sarbatorile pascale. Noi incercam sa facem o surpriza pensionarilor si incercam sa venim cat mai repede la usa fiecarui pensionar”, a afirmat Horia Grigorescu, directorul companiei, la Romania TV.

Acesta a făcut și câteva recomandări deosebit de importante tuturor pensionarilor care primesc banii prin intermediul Poștei Române. Acesta i-a îndemnat pe toți pensionarii să utilizeze prixuri proprii când vor semna taloanele de pensii.

Ca masuri particulare, in acest moment, avem toti factorii postali care vor fi pe teren in aceasta perioada dotati cu masti si manusi. Totodata, incercam sa gasim o varianta cat mai eficienta sa punem banii in plic pentru a limita interactiunea dintre pensionari si factorii postali, astfel incat momentul in care se aduc efectiv banii in casa omului sa dureze cat mai putin, sa fie banii pre-numarati, sa putem sa transmitem direct plicul respectiv.

Totodata, avem rugamintea fata de absolut toti pensionarii, in masura in care este posibil, sa foloseasca pixuri proprii in momentul in care semneaza taloanele de pensii si se atesta ca am dus respectivele pensii in casa omului”, a explicat Grigorescu.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *