POVESTE CUTREMURĂTOARE A MARIEI, CEA MAI TÂNĂRĂ VICTIMĂ A CORONAVIRUSULUI DIN REPUBLICA MOLDOVA! A MURIT LA DOAR 23 DE ANI

Republica Moldova a înregistrat decesul celei mai tinere victime a noului virus, care a făcut ravagii la nivel mondial.

Poveste Mariei Șevcenco, în vârstă de 23 de ani, este tragică, iar părinții sunt în stare de șoc.

Lucrurile au devenit și mai bizare mai ales că reprezentanții ministerului Sănătății susțin că situația ei este „ieșită din comun și va fi investigată de medicina legală”.

Tânăra a fost internată la Spitalul Clinic Bălți, luni seară, pe data de 27 aprilie și s-a stins din viață a doua zi.

Mariei i s-au recoltat probe pentru testul COVID-19, iar rezultatele au veni după ce aceasta deja decedase, iar diagnosticul a fost unul pozitiv. Conform medicilor aceasta era contaminată cu noul virus.

„Copilul meu era sănătos”

Deși medicii susțin că tânăra a murit din cauza coronavirusului, părinții acesteia îi contrazic. Ei nu cred că  Maria era infectată și dau vina pe medici, susținând ca Maria a murit de insuficiență renală.

A murit de insuficiență renală, nu COVID-19. Ea nu avea simptome. Avea probleme cu rinichii, îndura, i se umflau picioarele, a fost primul semnal. Medicii ne-au spus, că, peste două zile, fiica va reveni acasă.

În scurt timp, ne-au spus că a murit. Copilul meu era sănătos, ea doar avea nevoie de ajutor medical calificat”, a declarat Vasile Lungu, tatăl fetei, potrivit agora.md.

Însă Raisa Cotos, medic de urgență, îi contrazice precizând că tânăra prezenta și semne de afecțiune respiratorii pronunțate.

„Starea pacientei era critică. A fost adusă cu ambulanța. Prezenta dispnee pronunțată. Am colectat analizele necesare, s-a efectuat radiologia. Un plămân clocotea efectiv. Ea mi-a spus că din copilărie are patologie renală, iar la medic nu se adresa”, a declarat medicul.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *