Prezentatoarea Mirela Boureanu Vaida, despre rivala Gabriela Cristea: ”O cunosc pe Gabriela, pentru că…”

Mulți ani rivală la televizor cu Gabriela Cristea, prezentatoarea tv Mirela Boureanu Vaida a vorbit o singură dată despre colega ei de breaslă, când a înlocuit-o.

Mulți ani rivală la televizor cu Gabriela Cristea, prezentatoarea tv Mirela Boureanu Vaida a vorbit o singură dată despre colega ei de breaslă, când a înlocuit-o. Dacă acum prezintă show-uri tv cu profil diferit, acum un deceniu și Mirela, și Gabriela se băteau în audiențe din postura de moderatoare ale unor emisiuni cu profil matrimonial. O singură dată a vorbit Mirela Boureanu Vaida despre Gabriela Cristea, acest lucru întâmplându-se atunci când Mirela chiar i-a succedat Gabrielei la cârma show-ului ”Noră pentru mama”. 

”O cunosc pe Gabriela, pentru că am mai participat la ”Noră pentru mama” în calitate de invitat. Timpul scurs de la venirea mea aici a fost însă foarte scurt şi nu am apucat să iau, recent, legătura cu ea. Vreau însă să clarific un lucru: eu nu m-am certat cu Gabi niciodată, nu suntem în conflict”, a vorbit în 2011, pentru ziarul Libertatea, Mirela Boureanu Vaida. 

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *