Primele Declarații Ale Lui Viorel Cataramă Despre Olivia Steer! Răsturare Incredibilă De Situație! ”Politică Pumnului În Gură…” EXCLUSIV

După ce, ani buni, Olivia Steer a fost departe de a fi printre personalitățile favorite ale lui Viorel Cataramă, criza provocată de coronavirus a schimbat, total, situația și relația dintre cei doi.

Mai exact, după ce Viorel Cataramă a încercat să se infecteze voluntar cu coronavirus, Olivia Steer l-a lăudat, numindu-l erou, în ciuda faptului că, în trecut, omul de afaceri a făcut-o praf pentru concepțiile legate de vaccinuri și medicină alternativă.

”Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți.

Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să vad, în sfârșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: „Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, … de cînd se luau de gât lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se” și așa mai departe și așa mai departe…

Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”, a scris Olivia Steer pe contul de socializare.

Văzând cele spuse de Olivia Steer, Viorel Cataramă a reacșionat și, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, a transmis un mesaj care poate să însemne un singur luru: relația dintre cei doi este, acum, una mult mai bună decât s-ar fi putut crede.

”Îmi cer scuze public, pentru declarațiile făcute împotriva dnei. Oliviu Steer cu ceva timp în urmă!

Am văzut în ultima perioada ce înseamnă să accepți cu inconștiență abuzul autorităților de a-ți face bine cu forța!

Oamenilor trebuie să li se explice, dar să fie lăsăți liberi să se manifeste, politică pumnului în gură este un atribut al TIRANIEI, nu al DEMOCRAȚIEI! Sunt alături de dna. Steer în lupta pentru păstrarea libertăților noastre fundamentale!”, a spus, în exclusiviate pentru WOWbiz.ro, Viorel Cataramă.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.