Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, s-a stins din viață. Avea 99 de ani

Soțul reginei Elisabeta a II-a a murit! Mesajul transmis de oficialii Casei Regale!

Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, s-a stins din viață la 99 de ani. Ducele de Edinburgh s-a confruntat cu probleme de sănătate de ani buni.

Acesta a avut nevoie de tratament de mai multe ori în ultimul deceniu, pentru reapariția unei infecții. De Crăciun în anul 2011, Prințul Philip a suferit o operație de curățare a unei artere blocate, la inimă.

La acea vreme, ducele fusese dus de urgență la spital, cu dureri în piept.

Și de curând, Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost internat pentru mult timp într-un spital din Londra.

Acesta a fost internat pe 16 februarie într-un spital privat din Londra, mai exact în King Edward VII, și supus unei intervenţii, într-un alt spital londonez, pentru o problemă cardiacă preexistentă. Ducele de Edinburgh a rămas sub supraveghere medicală o perioadă, fiind externat destul de recent.

Ducele de Edinburgh a suferit ieri (miercuri) o procedură reuşită pentru a trata o afecţiune cardiacă preexistentă la Spitalul St Bartholomew. Alteţa sa regală va rămâne în spital pentru tratament, odihnă şi recuperare pentru câteva zile”, se arăta într-un comunicat al Palatului Buckingham, publicat după externarea Prințului Philip.

Din nefericire, cel care i-a stat o viață întreagă aproape Reginei Elisabeta a II-a s-a stins din viață. În luna iunie a acestui an, Prințul Philip ar fi împlinit vârsta de 100 de ani.

Admin