Raed Arafat, anunţul aşteptat de toţi românii. Când se vor relaxa măsurile stării de urgenţă

Raed Arafat, secretar de stat în Miniusterul de Interne, a adeclarat că nu se poate vorbi încă despre relaxarea măsurilor stării de urgenţă în România.

România a raportat pânăm acum 4.057 de cazuri, numărul deceselor provocate de coronavirus fiind de 176.

E riscant să speculăm când se ridică aceste măsuri. Nu trebuie nimeni să se relaxeze. Nu cred că am ajuns la perioada de vârf. Este o evoluție mai controlată, poate că toate măsurile luate au avut un rol major în a menţine situaţia acolo unde este acum. Asta nu înseamnă că am trecut şi totul este bine. La acest moment trebuie să ne aşteptăm la încă o etapă mai dificilă. Nu putem spune că suntem în perioada de vârf la acest moment, este încă prea devreme. Toate analizele arată că, probabil, va fi spre sfârșitul lunii aprilie”, a spus Raed Arafat la Antena 3.

“Încă este devreme pentru noi să ne relaxăm. Nimeni nu vrea să mai ţină aceste măsuri o zi în plus, dar o relaxare poate însemna scăparea de sub control a situaţiei. Rog oamenii să asculte recomandările, să accepte măsurile care nu sunt uşor de urmat, dar sunt spre binele nostru. Nu degeaba s-a decis prelungirea stării de urgenţă!”, a mai spus Raed Arafat.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *