Raed Arafat, atac fără precedent la adresa cetățenilor: „Am uitat măsurile și am început să chestionăm tot”

Raed Arafat a criticat dur comportamentul pe care oamenii îl au în plină pandemie de coronavirus.

Raed Arafat s-a arătat dezamăgit de faptul că oamenii profită de starea de alertă și nu mai țin cont de reguli. El spune că relaxarea nu este cea mai bună soluție pentru că pericolul nu a trecut.

În plus, s-a arătat revoltat e faptul că multe persoane au început să creadă că virusul nu ar fi real sau cu efectele lui nu ar fi, de fapt, atât de grave. unul dintre cele mai noi și controversate evenimente apărute în presă a fost cel al bătrânilor care au refuzat termoscanarea înainte de a intras într-un cunoscut supermarket în București. A fost nevoie de intervenția polițiștilor, iar cei doi protagoniști au ajuns la secția de Poliție. Ulterior a ieșit la iveală cu evnimentul a fost regizat de către cuplul care nu voia să îi fie luată temperatura, ei având chiar și lavaliere și microfoane asupra lor.

Raed Arafat: „România se află într-o stare de negare”„Pandemia continuă să se desfășoare în anumite țări, fiind în plină desfășurare. România este într-o fază de negare, că nu ar fi fost probleme și virusul nu ar fi existat. Am uitat măsurile și am început să chestionăm tot ce s-a făcut până acum. Acum e momentul măsurilor compensatorii.

Pentru persoanele asimptomatice, cea mai bună măsura este masca. Ne protejăm pe noi și îi protejăm pe ceilalți. Există informații în spațiul public menite să creeze haos și să scadă credibilitatea autorităților. Nu suntem singura țară care măsurăm temperatura populației. Termomentrul digital costă doar 20 de euro. Dacă nu vrei să ți se ia temperatura, fă cumpărăturile online, nu ești obligat să mergi printre rafturi să îmbolnăvești pe alții.

 

Dezinformarea din spațiul public nu se petrece doar în România. Avem campanii împotriva măsurilor stabilite de autorități. IGSU este sub o campanie a unui jurnal anume. Sunt atacate persoane pe rețelele de socializare. Avem o situație reală de urgență sanitară. Avem o urgență sanitară fără precendent. Nu e nimic similar cu COVID-19. Nici gripa porcină, nici cea aviară„, a declarat Raed Arafat.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.