Raed Arafat deranjat de ce se spune despre el. Este sau nu condamnat la moarte în Siria

Raed Arafat s-a arătat deranjat de faptul că există voci care împrăștie în spațiul public informații neadevărate despre persoana lui. Cea mai puternică face referire la o condamnare pe care șeful DSU ar avea-o în țara în care s-a născut, adică Damasc, Siria.

Raed Arafat este deranjat de ce se spune despre el

Șeful Comandamentului pentru Situații de Urgență a vorbit la Digi 24 despre niște informații care au apărut în spațiul public cu privire la o condamnare. Arafat spune că o senatoare a declarat despre el că ar fi condamnat la moarte la el acasă, făcând referire la Damasc, Siria, țara în care s-a născut. Șeful DSU s-a arătat de acest zvon pe care l-a numit fake news. El spune că acestea sunt atacuri la persoana lui, dar și la adresa instituției pe care o conduce.

Hai să luăm minciuna că -doctorul Arafat e condamnat la moarte la el acasă-, adică nu la mine acasă în România, ci -la el acasă- în capul altora ar fi altundeva și că eu aș fi fost condamnat la moarte, lucru care e fals. În viața mea nu am auzit așa ceva. Și totuși asta s-a răspândit, fiind pornită această chestie de o doamnă senatoare. Și multe alte minciuni circulă lună de lună”, a declarat Arafat la Digi 24.

Arafat a mai spus că aceasta nu este singura informație falsă care îl vizează, ci mai sunt multe pe care le-a raportat Youtube, de exemplu, dar că nu nu s-a schimbat nimic. Potrivit lui, o altă minciună este aceea că ar fi rudă cu Omar Hayssam care l-ar fi ajutat să fugă din țară.

Șeful DSU spune că sunt multe persoane cu intenții rele, care mint și manipulează. El a vorbit și despre informația potrivit căreia slujba de Paște de anul acesta se poate devansa până la ora 22.00. Raed Arafat a precizat că autoritățile speră ca de Sărbătorile Pascale să avem o libertate mai mare în 2021 față de 2020, dar totul va depinde de situația epidemiologică. Restul, spune Arafat, cu devansarea slujbei și așa mai departe – sunt bazaconii.

Admin