Raed Arafat dezvăluie totul. Ce s-a întâmplat, de fapt, în România

Raed Arafat face dezvăluiri fără precedent. Potrivit ultimei declarații a șefului DSU, dezvăluirile Evz au fost confirmate.

Am fost printre primii care am dezvăluit mizeria de la ONAC, o instituție neatinsă de dorința de schimbare a premierului Orban. Despre modul în care firme conduse de băieți foarte deștepți încearcă să facă bani din nenorocirea care s-a abătut asupra lumii.

Cazul celebrei Romwine&Coffe SRL din comuna Călugăreni care a primit un contract de 12 milioane de euro pentru 1,7 milioane de măști tip FFP2 sau FFP3. O mizerie politică peste care s-a pus o batistă groasă, de nu se mai vede nici.

Ieri, Raed Arafat a confirmat tot ceea ce am scris. Iată declarația sa de la Antena 3:

”S-a discutat despre necesitatea de a avea stocuri de rezervă pentru orice țară și stocuri adecvate. Oamenii nu înțelegeau de ce trebuie să plătim bani să creăm stocuri. Au început colegi să spună că pentru pandemie ne trebuie doar vaccinul pentru ebola. Lumea nu a vrut să creadă așa ceva. Acum fugim după echipamente. E șantajul din piață care are loc. Se vorbea și materiale de 15 ori mai scumpe.”

Ce ne spune, în stilul lui alunecos, Raed Arafat, ce trebuie să înțelegem din afirmațiile sale? Unde S-A DISCUTAT? La guvern, la minister? Care OAMENI nu au înțeles? Ludovic Orban, Victor Costache? Și tot așa…

De fapt, Raed Arafat confirmă ceea ce am scris în ultima vreme. Că ex-ministrul Sănătății Victor Costache a făcut anticameră zile în șir ca să ceară achiziționarea unor echipamente de protecție. Că stocurile de materiale de protecție erau ZERO. Că ne-a apucat febra cumpărăturilor abia când a ajuns văpăia pandemiei în curtea Guvernului.

Așa că nu mai are rost să ne mirăm de situația în care am ajuns.

Dumnezeu să ne ajute!

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *