Raed Arafat face un nou apel la populație: Am ajuns într-o fază hilară

Raed Arafat face un nou apel la populație să își păstreze răbdarea și să stea în continuare în case.

Șeful DSU este de părere că am ajuns într-o fază hilară în care lumea nu mai are răbdare să stea în casă, iar nerespectarea regulilor impuse încă de autorități ar putea avea urmări foarte grave.

Raed Arafat face un nou apel la populație: Am ajuns într-o fază hilară

Șeful DSU a publicat și un scurt raport cu privire la noile cazuri de îmbolnăvire cu covid înregistrate în săptămâna în curs.

Acestea indică faptul că ne aflăm încă în plină epidemie și numărul celor infectați nu pare să scadă. Acesta ar trebui să fie în continuar eun semnal de alarmă pentru toți cetățenii. arafat le cer acestora răbdare și înțelepciune pentru a gestiona aceasă perioadă așa cum ar trebui.

Arafat îi critică și pe toți cei care încearcă să inducă populației ideea că acest virus nu există și că boala este o invenție.

Pentru cei care pun la indoiala inca faptul ca infectia cu COVID 19 continua, iar cifrele nu sunt in scadere.

Iata ce s-a intamplat in ultimele 4 zile:

Luni- 349 cazuri noi
Marti- 325 cazuri noi
Miercuri- 270 cazuri noi
Azi Joi- 392 cazuri noi

Pana acum din pacate am depasit 850 de decese.

Pe plan mondial pana acum s-au confirmat 3846226 de persoane si au decedat din pacate 265873 de persoane, iar pandemia este doar la inceputul ei.

De aceea solicitam in continuare oamenilor sa aiba grija, sa aiba rabdare, sa fie intelepti, si sa respecte in continuare regulile de distantare, indiferent cat de greu le este si indiferent ce pareri sau „trazneli” citim pe retelele de socializare sau ascultam in spatiul public.

Am ajuns la o faza hilara incat nu mai avem rabdare sa terminam ce am inceput cu bine, si ni se induce in continuare ideea ca nu ar mai fi nevoie de masuri si ideea ca totul este bine si ca masurile care au fost luate ar fi fost nejustificate si incorecte.

Unii chiar incearca sa convinga populatia ca boala nu ar exista si ca totul ar fi o inventie si o conspiratie, insa ma intreba daca vreunul dintre acestia se va simti pentru un moment responsabil pentru imbolnavirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false si manupulative raspandite de acesta.

Eu va rog, in continuare, sa respectati regulile si sa aveti grija, indiferent ce vi se spune, pentru ca regretul vine prea tearziu si cu costuri care pot fi foarte mari!”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.