Raed Arafat, mesaj pentru români: „Încă nu am ajuns la faza în care să fim relaxați. Pot să mai apară focare”

Raed Arafat a declarat că țara noastră nu se poate relaxa și că pot apărea oricând noi focare de  coronavirus.

De aceea, cetățenii trebuie să dea dovadă de responsabilitate în continuare și să respecte măsurile impuse de autorități.

Șeful DSU, dr. Raed Arafat, susține că au mai existat și cazuri în care unii români nu au respectat recomandările emise de autorități. În același timp, acesta susține că România nu a ajuns încă la faza de relaxare.

De asemenea, doctorul Raed Arafat spune că mai pot apărea focare de COVID-19.

„S-a văzut că majoritatea a stat acasă și în familie, dar au mai fost și situații în care au fost încălcate recomandările.

Încă nu am ajuns la faza în care să fim relaxați și să spunem că totul a trecut. Pot să mai apară focare. Mai avem de așteptat”, a declarat Arafat, potrivit Antena 3.

În continuare, acesta speră totuși ca de pe data de 15 mai să înceapă relaxările pentru țara noastră. Tot șeful DSU, Raed Arafat spune că în cazul în care situația se agravează, acest lucru nu va mai putea fi posibil.

„Noi sperăm ca 15 mai să rămână data în care luăm decizia de a începe relaxările, dar dacă situația se înrăutățește, vă dați seama că acest lucru nu se poate face”, a mai transmis Raed Arafat.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.