Rafaelo, Vulpița și Viorel, trio de senzație! Au lansat melodia „Om bogat sau om sărac” / VIDEO

Așteptarea a luat sfârșit! Vulpița, Viorel și Rafaelo și-au unit talentele și au format un trio de senzație!

Aceștia au lansat împreună piesa fenomen „Om bogat sau om sărac”, cu care promit că vor rupe din nou topurile!  Iată, așadar, videoclipul hit-ului!

Vulpița nu se lasă! Tânăra din Blăgești a prins gustul succesului și continuă să-i uimească pe toți cu talentul său muzical. Nu singură, ci acompaniată de colegul său de breaslă, artistul Rafaelo!

Dacă înainte Rafaelo a scos o piesă fenonem doar alături de Veronica, de această dată cântăreațul s-a gândit să le fie alături și soțul Vulpiței, punându-i astfel în valoare și talentul muzical al lui Viorel. Așadar, împreună au lansat hit-ul  „Om bogat sau om sărac” ce promite să ajungă din nou pe podium, mai exact pe primul loc în Trending.

Deși nu au trecut decât câteva minute de când piesa a fost lansată pe YouTube, hit-ul „Om bogat sau om sărac” are deja mii de vizualizări, semn că publicul este deja îndrăgostit de melodie.

„O să intre peste o oră și ceva… sau două, locul 1”, a spus Viorel la Acces Direct, după ce i-a încântat pe telespectatori alături de Rafaelo și Vulpița.

Chiar dacă în cadrul acestei piese Veronica a dansat mai mult decât a cântat, Vulpița nu s-a arătat deranjată deloc de acest lucru și se declară foarte mulțumită de rezultat.

Pe de altă parte, Veronica susține că este în continuare foarte supărată pe Viorel. Ba mai mult, tânăra din Blăgești a spus la Acces Direct că și-ar fi dorit să fi rămas cu Rafaelo, măcar în scenariul din videoclip, decât cu soțul său.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *