Rapperul Ombladon este în doliu! Tatăl și fratele artistului, răpuși de coronavirus

Pandemia continuă să facă victime. Situația din țara noastră este tot mai dificilă și tot mai multe persoane se îmbolnăvesc și chiar își pierd viața din cauza acestui virus nemilos.

Și Ombladon trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce și-a pierdut tatăl și fratele din cauza acestei boli. Rapperul nu și-ar fi dorit să se afle de această tragedie.

Tragedie dublă pentru Ombladon

Bogdan Ionuț Păstacă, aka „Ombladon”, trece prin clipe de groază. Marele artist și-a pierdut de curând fratele și tatăl, după ce au purtat o luptă grea cu coronavirusul, relatează fanatik.ro. Rapperul nu și-ar fi dorit să se afle de acest eveniment extrem de dureros, motiv pentru care nu a făcut niciun anunț și nicio declarație despre asta.

Artistul a distribuit astăzi o melodie pe rețelele de socializare, care le-a dat de gândit fanilor. Este vorba despre o melodie mai veche, la care rapperul a ținut foarte mult. Piesa “Indiferența”, lansată în urmă șapte ani și opt luni, i-a pus pe gânduri pe fanii lui Ombladon care îi urmăresc activitatea și îi cunosc versurile.

Ombladon, relație puternică cu familia

Ombladon a avut o relație frumoasă cu familia sa mereu, deși a făcut multe greșeli la viața lui. În tinerețe, a recurs la gesturi care nu i-au adus deloc cinste. El a renunțat la școală, s-a apucat de băut și fumat, ceea ce i-a cauzat un ulcer și alte probleme de sănătate, dar părinții l-au iertat mereu. Artistul a scris chiar și o piesă pentru familie, care are versuri semnificative.

„Sunt rodu’ iubirii alor mei sau a unei betii, bieții de ei / M-au crescut cu greu, le mulțumesc / Le doresc viață frumoasă, sănătate, liniștea firească”, spunea Ombladon în versurile melodiei „Nu mi-e frică”.

Ombladon este un bărbat sensibil, deși pare dur, la fel ca ceilalți colegi ai săi de trupă. El este foarte atent și cu soția sa, de care are mare grijă când sunt în public. Totuși, sunt foarte rezervați în ceea ce privește relația lor și nu se expun prea mult.

Admin