RUBY A PRIMIT REZULTATUL TESTULUI PENTRU CORONAVIRUS! CEL MAI BUN PRIETEN AL ARTISTEI A ÎNCEPUT SĂ URLE CÂND A AFLAT. VIDEO

După ce le-a mărturisit fanilor săi că se simte rău și a făcut testul pentru coronavirus, Ruby a venit și cu rezultatul.

Momentul în care i-a dat vestea PR-ului său a fost unul extrem de tensionat, căci Alex, cel care se ocupă de concertele lui Ruby, a stat cu sufletul la gură pentru a afla dacă artista este sau nu în pericol. 

Din cauza faptului că se confruntă de mai bine de 3 săptămâni cu tuse și îi curge nasul, Ruby s-a gândit la tot ce este mai rău. Artista nu a mai stat pe gânduri și a achiziționat un test pentru COVID-19 și l-a făcut acasă.

Alături i-a fost Alex, bunul său prieten care îi este și PR, iar momentul în care a aflat că nu este pozitivă pentru noul coronavirus a fost unul ca în filme.

Alex, PR-ul lui Ruby a început să urle de fericire și să sară, pesemne că era extrem de bucuros că artista este bine și simptomele pe care le are sunt doar de la o simplă răceală.

Nu ai, nu ai!” a spus Alex, în timp ce sărea în sus de bucurie.

Sunt sănătoasă tun, prieteni. V-am zis că am 15.000 de anticorpi? La revedere, coronavirus” a spus și Ruby, cu zâmbetul pe buze, în timp ce rupea fișa cu rezultatul testului COVID-19.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *