RUȘINE MARE ÎN FAMILIA CLEJANILOR! NU DOAR MARGHERITA, DAR ȘI FULGY A COMIS-O GRAV. A SCUIPAT UN BĂTRÂN ÎNTR-O STAȚIE STB: „TE BAT, BULANGIULE!”

Tensiune mare în familia Clejanilor, după ce Margherita a fost implicată, sâmbătă dimineață, într-un accident de circulație pe care l-a provocat din neatenție, ulterior ajungând la INML și fiind testată pozitiv la heroină.

Ioniță de la Clejani a declarat că va face o anchetă proprie după ce Margheritei i s-a întocmit un dosar penal, iar permisul i-a fost suspendat pentru 30 de zile, declarând că fiica sa nu a consumat și nu consumă droguri. 

Am început personal o anchetă. Ştiu că Marga nu consumă droguri. Clar! Nu există aşa ceva! Am început o anchetă de aseară pentru că nu pot lăsa lucrurile aşa. Nu a consumat droguri. Marga nu consumă droguri.

Marga este bine. Nu s-a întâmplat o nenorocire. Nu au fost victime. E o maşină. Dă-o dracului. S-a stricat. Facem alta. O reparăm, nu e problemă”, a declarat Ioniţă de la Clejani pentru România TV. 

Și Fulgy a avut… ieșiri în decorScandalurile nu sunt o noutate în familia Clejanilor, pentru că și Fulgy, la un moment dat, a fost implicat într-un scandal intens mediatizat. Episodul s-a petrecut într-o zonă intens frecventată de oamenii cu bani. Mai exact, pe Calea Floreasca din Capitală.

Totul a început după ce Fulgy a încercat să intre într-o discuție cu un bărbat de vârsta a treia, vizibil trecut prin greutățile vieții. Faptul că bătrânul a evitat să discute cu fiul Clejanilor se pare că l-a înfuriat teribil pe acesta. După ce omul cu părul alb i-a spus să-l lase în pace, Fulgy a răbufnit.

”Te bat, bulangiule, fraiere! Vino să-ți dau să mănânci și-ți dau și-o palmă! Omoară-te, sclavule! Vrei să îți dau cu asta în cap?! Pleacă în p%*!@ mea de-aici că te bat… Eu sunt milionar…Până chemi tu Poliția, eu chem Interpolul. Du-te și vezi de drumul tău, de nebun. Nu ești șmecher, ești fraier. Un șmecher nu ajunge ca tine”, a răcnit Fulgy, printre alte înjurături.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *