Salariul lui Emily s-a aflat! Cât câștiga la Acces Direct:

Multi s-au intrebat la cati bani a dat cu piciorul Emily cand a demisionat de la Acces Direct.

Salariul lui Emily a starnit curiozitati printre fanii emisiunii Acces Direct. Multi si-ar fi dorit sa stie cat incasa blondina pentru aparitiile ei in emisiune. Acum ca a ramas fara post, Emily a ramas si fara banii de la Antena 1. Mai mult, ar fi buna de plata. Potrivit unor surse din intermediul trustului, sefii vor sa o dea in judecata pe fosta asistenta pentru dezvăluirile facute despre Acces Direct și Vulpita.

Salariul incasat de Emily nu este motivul pentru care tanara isi facea cu drag meseria. Desi multi cred ca in televiziune sunt salarii uriase, se pare ca tanara nu a avut parte de unul dintre ele. Desigur, nu este nici un salariu foarte mic, daca ne raportam la veniturile din Romania. Cu toate ca Emily nu primea atatia bani cat si-ar fi dorit, fata era incantata de postul de asistenta. Pentru ea era mai mult o rampa de lansare în televiziune. Chiar daca a renuntat la jobul de la Acces Direct, tânăra nu a renuntat la speranta de a lucra in acest domeniu.

Care era salariul lui Emily Burghelea?

Potrivit impact.ro, tanara asistenta incasa 3000 de lei pe luna. Blondina nu era suparata ca nu era suma la care visase. Mai mult, aceasta era in continuare sustinuta de parintii ei, care ii faceau toate poftele. Asadar, salariul primit de la Acces Direct nu ii ajungea tinerei mai mult de o saptamana. Asta daca stam sa ne gandim la stilul de viata pe care Emily il are. Si pentru ca nu a interesat-o sa isi pierde salariul, Emily si-a facut curaj si a vorbit despre neregulile din emisiunea la care lucra.

Emily nu făcea pe asistenta pentru bani. Acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la care Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți, a declarat un fost coleg al asistentei, conform wowbiz.ro.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *