Sara Maria Ardeleanu Golden Buzz 20 martie de la Românii au talent „Rar l-am văzut plângând”

Sara Maria Ardeleanu Golden Buzz 22 martie. Mihai Petre acordă astăzi ultimul Golden Buzz de la Românii au talent, din ediția de vineri 20 martie. Andra a declarat imediat după ce Petre a apăsat butonul auriu că „Rar l-am văzut pe Mihai să plângă”.

UPDATE „Când eram mică mă uitam la emisiunea Românii au talent și mâ gândeam cum ar fi să merg și eu. Și acest vis s-a îndeplinit. Sper ca numărul meu să fie de 10. Presupun ca Mihai Petre va fi mai dur cu mine. Are 10 ani este năcută pe 10 martie.”, a spus Sara Maria Ardeleanu

Cine Sara Ardeleanu este concurentul care a primit Golden Buzz pe 22 martie

Știre în curs de actualizare. Momentul video apare imediat ce acesta se acordă.

Mihai Petre despre concurentul care a lua Golden Buzz „Ești minunea mea, ești un 10 perfect”.

UPDATE, ora 22:20 – Pe scena Românii au talent din 20 martie au fost puține numere impresionate sau chiar interesante. Concurenții selectați au fost slabi, iar show-ul aproape că a lipsit. Urmează Golden Buzz-ul oferit de Mihai Petre.

Regulament Golden Buzz 20 martie

Jurații emisiunii, Florin Călinescu, Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu, dar și cei doi prezentatori Smiley și Pavel Bartoș pot acorda din sezonul 10 două Golden Buzz-uri. Odată apasat butonul auriu concurentul este trimis direct în semifinale și nu mai trece de etapa de preselecții.

Mai sunt doua ediții de preselecții Românii au talent, după care urmează galele tranmise live, două semifinale și o finală. Ulterior aflăm cine este marele câștigător al sezonului 10.

pentru a urmări Românii au talent. O poți face pe Pro TV Plus, Digi Online, dacă ești abonat DIGI  RCS RDS, Orange TV, Horizon GO pentru clienții UPC, și pe aplicația Focussat disponibilă pe IOS și Android.

Alte numere impresionate la Românii au talent 20 martie

Update, ora 21:39 – „În viața trebuie să faci anumite lucruri în momentul potrivit. Eu scriu poezii și nu cred ca este un lucru demodat. Provin dintr-o familie cu 5 copii din Republica Moldova. Laura Muruzuc poezie emoțioantă despre viață și lumea în care trăim. Jurații au avut ochii în lacrimi. Vezi mai jos video. Nu uita Golden Buzz mai sus.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *