Scandal în Rahova de Paște. Polițiștii au tras focuri de armă

În seara de Paște a avut loc un scandal între locuitori din cartierul Rahova. După ce polițiștii, jandarmii și luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale au intervenit pentru a stabiliza situația, conflictul s-a reorientat către ei.

În timpul intervenției, au fost trase focuri de armă, fără a exista persoane rănite. Poliţiştii au dus la audieri 37 de persoane implicate în conflict, notează HUFF.RO

Scandal în Rahova de Paște. Polițiștii au tras focuri de armă

Potrivit Poliției Capitalei, conflictul a fost unul spontan, izbucnit din cauza consumului de alcool. După ce mai mulți locuitori ai cartierului au petrecut de Paște, au consumat alcool în exces și au făcut grătare, situația a degenerat. În jurul orei 20.45, cineva a sesizat, printr-un apel la 112, faptul că în Sectorul 5 se desfăşoară un conflict între mai multe persoane.

Mai multe persoane au fost imobilizate de către autorități. De asemenea, a fost folosit și armamentul din dotare pentru a calma situația; au fost folosite gaze lacrimogene și au fost trase focuri de armă; nicio persoană nu a fost rănită.

A fost o ploaie de pietre și mai multe obiecte au fost aruncate spre forțele de ordine. S-au tras și câteva focuri de armă, din acest motiv.

Momentele în care poliția a intervenit, au fost surprinse chiar de o persoană implicată în scandal. Petrecăreții au postat de-a lungul zile filmulețe în timp ce se distrau, încălcând astfel și reglementările impuse de ordonanța militară, care interzice adunările de mai mult de trei persoane care nu aparțin aceleiași familii.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *