Scandal la Antena 3 Cataramă la enervat pe Gâdea, care i-a numit pe români lași și fricoși

Viorel Cataramă jignește românii care au respectat restrcițiile impuse de autorități în starea de urgență. În emisiuneal lui Mihai Gâdea de la Antena 3,

Cataramă a acuzat românii că sunt lași și fricoși pentru că nu s-au opus măsurilor de restricție. Cataramă suține că și dacă mureau patruzeci de mii de români, nu era o problemă. Mihai Gândea s-a enervat la culme când a auzit afirmațiile policianului și la bombardat cu întrebări.

Viorel Cataramă în scandal cu Mihai Gâdea: Românii sunt lași și fricoși

Mihai Gâdea a reacționat violent când l-a auzit pe Viorel Cataramă că i-a numit pe români lași și fricoși pentru că au respectat regulile autoritățile și nu s-au impus „falimentului României”.

Realizatorul Sinteza Zilei, de la Antena 3, a ținut să-l facă pe Cataramă să clarifice dacă este de părere că până și medicii din linia întâi sunt la fel în viziunea lui.

Policianul a răspuns ca românii ar fi trebuit să se revolte și să sară în aparea drepturilor sale, îngrădite de starea de urgență.

Încercările realizatorului Mihai Gâdea, nu l-au convins pe Viorel Cataramă, care consideră că și dacă se înregistrau 40.000 de morți în țara noastră, românii trebuiau să lupte cu autoritățile pentru a-și câștiga drepturile suspendate de stat în starea de urgență.

Politicianul a spus că România ar fi trebuit să urmeze exemplul Suediei sau a celor din Belarus, care nu au impus atât de multe restricții, sugerând că era  bine ca populația să fie imunizată.

Declarațiile vin în contextul în care surse politice susțin că acesta își dorește să candideze pe pentru Alegerile Prezidențiale și că toată această „paradă” de declarații este doar o încercare de câștiga capital politic, emisiunea este în continuare în desfăsurare și poate fi urmărită la Antena 3 sau online pe site-ul televiziunii.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *