SCANDAL MONSTRUOS LA ACCES DIRECT! MIRELA VAIDA L-A DAT AFARĂ PE VIOREL DIN EMISIUNE, DUPĂ CE A VRUT SĂ O LOVEASCĂ PE VULPIȚA ÎN DIRECT

Vulpița din Vaslui s-a transformat într-o ”celebritate”, numai că asta nu pare a fi pe placul lui Viorel.

Îmbrăcată sexy, cu manechiura făcută și plină de energie, Vulpiuța l-a transformat pe Viorel într-un… butoi cu pulbere.

Faptul că Viorel Stegaru ar dori să fie, în continuare, ”cocoș” în familie nu a impresionat-o, însă, pe Mirela Vaida, motiv pentru care moderatoarea – observând atitudinea țâfnoasă a acestuia – l-a trimis… afară.

„Viorel, ia ieși afară. Ieși acum afară, până număr la trei. Te rog să ieși acum afară! Să ne liniștim un pic”, i-a spus prezentatoarea lui Viorel, care s-a ridicat și a plecat imediat în camera de protocol. 

Vulpița s-a săturat de Viorel: ”Nu-l mai vreau”Mirela Vaida a chestionat-o pe Vulpița din Vaslui în legătură cu eventuala despărțire de Viorel. Și, înainte de toate, a presupus că Vulpiței ”i s-au urcat la cap” succesul, YouTube-ul și… Rafaelo.

“Ți-au luat puțin mințile succesul, YouTube-ul, Rafaelo? Ți-a dat el de înțeles că ar vrea mai mult decât o colaborare profesională?”, a întrebat-o Mirela Vaida pe Vulpița, care a negat imediat această ipoteză: “Nu, nu!”.

Dorind să afle cauza separării, Mirela Vaida a pus altă întrebare: “Și atunci de ce nu îl mai vrei pe Viorel?”, iar Vulpița a răspuns sec: “Nu-l mai vreau”. Ulterior, Mirela Vaida a mai întrebat-o: “Ai găsit pe altcineva?”, iar soția-vulpiță a folosit celebra replică a lui Viorel: “Să zicem că da, să sperăm că nu”, după care a dezvăluit că, deși stă în aceeași casă cu Viorel Stegaru, nici măcar nu își mai vorbesc. 

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *