SCANDALUL CARE I-A DAT „FATALA” LUI NICOLAE GUȚĂ. A FOST FILMAT FĂCÂND AMOR SĂLBATIC CU AMANTA. CUM SE COMPORTĂ ÎN PAT, DE FAPT

Nicolae Guță a avut parte, de-a lungul timpului, numai de domnișoare focoase, tinere și tunate, dar se pare că acum, venirea pe lume

a celui de-al 11-lea copil al său l-a mai cumințit pe celebrul manelist. Ei bine, și dacă acum este cuminte, în trecut, Guță a fost implicat în numeroase scandaluri amoroase. 

În anul 2015, Nicolae Guță s-a aflat în mijlocul unui scandal sexual fără precedent. Manelistul era, la vremea respectivă, împreună cu Flori, cea alături de care plănuia să aibă și un copil, însă se iubea pe ascuns și cu amanta Iulia.

De aici și până la un episod amoros cum numai în filme poți vedea nu a mai fost decât un singur pas. Supărată pe faptul că manelistul urmează să se despartă de ea și să rămână în compania lui Flori, Iulia l-a filmat pe acesta în timp ce făceau amor și mai apoi a dat filmulețul sexual presei. Imaginile au devenit virale, iar reputația lui Nicolae Guță a fost destul de afectată, la momentul respectiv.

În filmulețul cu pricina, Nicolae Guță apare îmbrăcat doar cu un prosop, după care trece la acțiune. Amanta Iulia poartă un set de lenjerie intimă negru, cu care îl ademenește în pat. Cei doi se iubesc la fel ca în filme, iar Nicolae Guță pare a fi extrem de atras de blondina de lângă el. Imaginile au fost difuzate la „Un show păcătos” de pe Antena 1.

Cu toate acestea, scandalul amoros în care a fost implicat Nicolae Guță nu i-a știrbit reputația de mare cuceritor, ci doar l-a făcut să-și dea seama că tot ce își dorea, la momentul respectiv, era să se întoarcă în brațele iubitei Flori, chiar dacă fusese tentat de Iulia și picase în mrejele ei. În emisiunea lui Dan Capatos, imediat după scandalul sexual, Nicolae Guță a venit cu un buchet de flori și i-a cerut iertare lui Flori.

Sunt disperat. Imi doresc ca totul să fie cum era înainte între noi. Sunt conştient de faptul că am stricat lucrurile între noi. Mă aprind repede. Aş vrea să o luăm de la început. Nu te-am adus din Italia de flori de măr.

Am vrut o relaţie cu tine. Eu sunt conştient de faptul că am trecut amândoi prin cele mai grele momente. Tu ai purtat acea sarcină, dar copilul a fost al amândurora. Eu cred că nu sunt cărţile date definitiv cu susul în jos. Acum, să nu crezi că mă aştept să-mi cazi în braţe”, i-a spus manelistul, la momentul respectiv.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *