Scene cutremurătoare! O femeie, operată de cancer, târâtă pe jos de polițiști: ”Au început să tragă de mine, eu m-am opus…”

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! O gorjeancă, târâtă de polițiști!

Scene terifiante au fost filmate într-o comună din județul Gorj! O gorjeancă a fost luată cu forța de oamenii legii, care voiau să o ducă la secția de poliție. Femeia a fost târâtă pe jos, spre autospeciala de poliție. Incidentul revoltător, din localitatea Bolboși, Gorj, a fost filmat chiar de fiul victimei.

Femeia a susținut că agenții de poliție respectivi au luat-o din curte fără să-i explice motivul, potrivit Realitatea Plus.

Victima, pe nume Ana Tudorescu, a spus că a fost luată din curte fără să i se spună motivul. ”M-am trezit cu doi polițiști acasă la mine, m-au chemat să merg la postul de poliție.

I-am întrebat pentru ce, nu s-au recomandat să spună cine sunt, ce-am făcut, de ce să mă duc la postul de poliție și au început să tragă de mine. Eu m-am opus, sunt operată de cancer și am avut și accident vascular. M-au traumatizat, m-au luat cu forța până unde parcaseră mașina, cam 25-30 de metri. A sărit fiul meu și îi filma. Au tras de mine până au rămas hainele într-o parte, încălțămintea într-o parte, m-au zgâriat”, a povestit aceasta.

Unul dintre polițiști a sunat la 112

Pentru că femeia se simțea foarte rău, unul dintre oamenii legii a sunat la 112 și a chemat o ambulanță. Gorjeanca și-a scos certificat medico-legal și a dezvăluit, la un post de televiziune, că a depus o plângere în acest caz.

Vecinul care a fost polițist și am avut, în trecut, probleme cu el, dar nu i-am făcut nimic. Ai curaj să reclami un polițist?! A înscenat că am vrut să îi dau foc la gospodărie, un lucru nereal”, a spus femeia.

Reacția autorităților

” Pentru ca situația să nu degenereze, polițiștii au renunțat la măsura conducerii femeii la sediul poliției și au sancționat-o pe aceasta pentru refuzul de legitimare, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru nerespectarea normelor de protecție. Ulterior, femeia a sunat la 112 sesizând faptul că a fost abuzată de polițiști. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul compartimentului de control-intern, însoțiți de polițiști din cadrul serviciului de ordine publică, care au efectuat verificări. Au sesizat Parchetul pentru continuarea cercetărilor ”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Admin