Scene șocante în penitenciarul unde este închis Cristian Cioacă. Ce s-a întâmplat acum

Au avut loc scene șocante în penitenciarul unde este închis Cristian Cioacă! Mascații au descins la Penitenciarul Colibași, de unde au ridicat un suspect de trafic de droguri! Bărbatul suspectat de trafic de droguri este chiar unul dintre angajații penitenciarului!

Trafic de droguri la Penitenciarul Colibași, unde este închis Cristian Cioacă

Operațiune de amploare la Penitenciarul Colibași, din județul Argeș, unde unul dintre gardieni a fost reținut pentru trafic de droguri. Acesta este acuzat de procurori că vindea deținuților droguri. Acesta cumpăra etnobotanice de la dealeri și le vindea după gratii, la prețuri mult mai mari. Culmea este că printre clienții săi se numărau și colegi de serviciu, nu doar deținuți.

Încă nu se știe dacă printre clienții gardianului Liviu Poponete se număr și temutul Cristian Cioacă, închis la Colibași pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu.

Și la Jilava a avut loc un caz asemănător

Anchetatorii spun că gardianul s-a gândit să profite de funcția pe care o avea pentru a introduce droguri și etnobotanice în penitenciar pentru a le comercializa la un preț mai mare angajaților aceleiași instituții și celor ce se aflau în detenție, fiind cunoscut că prețul acestora în închisori este mai mare decât în afara acestora. De menționat faptul că Liviu Poponete este cunoscut printre apropiații săi ca fiind consumator de droguri.

Acesta nu este singurul caz de trafic de droguri în care este implicat un gardian. În 2013, au avut loc percheziţii la Penitenciarul Jilava. Un gardian a fost reţinut pentru trafic de droguri.

Potrivit procurorilor DIICOT, acesta a introdus în penitenciar heroină şi telefoane mobile, pentru deţinuţi.
În schimbul acestor servicii, bărbatul primea importante sume de bani. Cinci persoane, printre care şi gardianul, au fost reţinute pentru 24 de ore.

-au făcut aceste percheziții și s-au descoperit aceste obiecte interzise. Iar măsuri s-au luat față de un agent de penitenciar și din câte știu este vorba despre 10 detinuți. Față de ei se vor face dosare penale și procedura disciplinară va merge în paralel. E o procedură tipică. Vor fi acuzați de introducerea de obiecte interzise și trafic de droguri, și ei și agentul de penitenciar”, precizat Sorin Dumitrașcu, președinte FSANP.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *