Se uita la știrile de seară când a văzut, în direct, o față cunoscută la televizor: era soția lui, arestată pentru ceva ce el n-ar fi visat nici în coșmarurile cele mai negre. Când i-a căutat numele pe Google și a aflat ce-i făcea femeia în secret, a dat-o în judecată și a distrus-o

Căsniciile de succes sunt mereu construite pe încredere, fără aceasta relațiile s-ar distruge, mai devreme sau mai târziu. Să îl luăm ca exemplu pe Igor Alexeev care, într-o seară, se uita la știri. I-a atras atunci atenția un anumit reportaj unde i s-a părut că vede o față cunoscută. În cele din urmă s-a convins că era chiar soția sa, era arestată!

Igor și Maria, soția sa, fuseseră căsătoriți de 8 ani, dar el nu avea idee că ea duce o viață paralelă, secretă. Reportajul în direct arăta un raid al poliției într-un bordel din Rusia, acolo fusese Maria prinsă de către autorități: femeia se prostitua.

După șocul inițial, Igor i-a căutat numele soției pe Google și a găsit imediat că femeia oferea diferite servicii se*uale, printre care și ceva care se numea ,,o noapte plină de iubire”, pentru 200 de lire.

Mai mult, Igor a dat-o acum în judecată pentru a se asigura că soția sa nu o va mai vedea pe fetița lor în vârstă de 6 ani vreodată, conform UNILAD. Acesta spune că fiica lui merită să crească fără experiența, trauma și batjocura de a fi fata unei prostituate. În tot acest timp Maria pretinde că făcea ceea ce făcea pentru a-și întreține familia, ceva ce Igor nu a fost în stare să facă.

Puteți privi reportajul de mai jos pentru a vă convinge:

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *