Silviu Gabriel este tânărul de 22 de ani înghițit de ape, în Italia, sub ochii prietenilor. „Era un înger de copil”

Moartea unui tânăr român plecat în Italia a întristat întreaga comunitate. Acum s-a aflat și identitatea lui.

Este vorba despre Silviu Gabriel, un băcăuan care lucra la o fabrică de plăci de ipsos din Romagnano Sesia. Tânărul s-a stins la nici 22 de ani, sub ochii prietenilor, după ce a intrat în râul Sesia.

Duminică, Silviu Gabriel Helciug, originar din Bacău, și-a pierdut viața în fața prietenilor săi, după ce a fost luat de ape. 

Se mutase din Bacău în Romagnano Sesia, acolo unde și locuia cu prietenul său, Robert, într-un apartament din cartierul Ministero Caccia. Cei doi lucrau împreună la o fabrică de plăci de ipsos.

În ziua cu pricina, Silviu Gabriel Helciug a plecat alături de un grup de prieteni pe malul râului Sesia, aproape de podul feroviar. Tinerii s-au bucurat de vremea frumoasă înotând în apă și au revenit pe mal în jurul orei 18.30. Înainte de plecare, pe la ora 19:00, Silviu Gabriel a mai vrut să „dea o tură”, potrivit LaStampa. 

După câteva minute, Robert și un alt prieten au sărit în ajutorul lui Silviu Gabriel, imediat ce l-au văzut pe acesta cerând ajutorul. În ciuda eforturilor celor doi, Silviu Gabriel nu a mai putut fi salvat. Ulterior, scafandrii i-au găsit trupul la o adâncime de 3.5 m.

Mesajul mamei lui Silviu GabrielÎndurerară, mama lui Silviu Gabriel a așternut câteva rânduri pe Facebook.

„Va multumesc la toți că sunteți alături de mine. Să știți că mă ajută mult fiindcă așteptarea e prea grea până vine acasa! Să nu mă judecați că stau pe telefon dar mă ajutați cu vorbele voastre! Să văd cât de multă lume l-a iubit… era așa un copil cu suflet mare, un înger de copil”, a scris femeia.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *