Simona Gherghe a fost bătută crunt. Clipe de coșmar pentru vedetă: „M-a lovit cu o scândură. Am ajuns cu picioarele învinețite…”

Simona Gherghe a fost bătută crunt pe vremea când era doar un copil. Vedeta a povestit totul pe blogul personal.

Simona Gherghe se poate declara în prezent o femeie împlinită, cu o viață frumoasă și liniștită alături de familia ei, mai ales de când au venit pe lume cei doi copii ai fostei prezentatoare de televiziune. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu prin ce chinuri a trecut Simona în copilărie.

Simona Gherghe a fost bătută crunt. Clipe de coșmar pentru vedetă: „M-a lovit cu o scândură. Am ajuns cu picioarele învinețite…”

Simona Gherghe a fost bătută crunt. Clipe de coșmar pentru vedetă. Vedeta a decis să povestească drama vieții sale pe blog, acolo unde și-a deschis de curând sufletul și a vorbit despre bătăile crunte pe care le-a îndurat de la un profesor. 

Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza.

Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente”, a povestit Simona Gherghe pe blogul personal.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *