Simona Gherghe, probleme serioase de sănătate în plină pandemie. Durerea nu-i dă pace: ”Îmi vine să ma urc pe pereți”

Pandemia de coronavirus a surprins-o pe Simona Gherghe cu probleme grave de sănătate. Fosta prezentatoare de la Acces Direct are dureri crunte de spate, iar acum tratează acest lucru cu mai multe medicamante.

După ce a ales să părăsească locul de moderatoare TV de la Acces Direct, Simona Gherghe a hotorât să se dedice în totalitate creșterii copiilor săi și să aibă cât mai mult pentru familia sa.

Ca orice român în această perioadă, și vedeta se află în izolare cu cei doi copii și cu soțul său, însă are probleme serioase de sănătate.

În urmă cu puțin timp, Simona Gherghe a anunțat pe pagina sa de socializare că are dureri crunte la spate din cauza unei contracuri musculare, iar de câteva zile este pe medicamante.

”Sunt praf cu spinarea. Am făcut o contractură musculară foarte puternică și de vreo două zile sunt pe niște analgezice foarte puternice (…)

Pe moment îmi fac bine, dar când revine durerea îmi vine să mă urc pe pereți”, și-a anunțat vedeta fanii de pe contul său de Instagram. 

Simona Gherghe, speriată de pandemia de coronavirus 

Simona Gherghe a declarat în urmă cu ceva timp că este speriată de pandemia de coronavirus, însă are încredere că totul va fi bine.

„Vom învăța să trăim mai domol, să apreciem tot ce avem, să nu ne mai facem planuri mari, căci uite ce mici suntem… Să ne bucurăm de fiecare ieșire în aer liber, într-un parc, ca de-o vacanță. Să fim uniți, să ne uităm unii în ochii celorlalți și mai puțin in telefoane”, a scris Simona Gherghe. scrie spynews.ro

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *