Șoc în lumea interlopă din România! Un nou MĂCEL între clanuri, azi-noapte

A fost un adevărat măcel pe străzile din Podari, județul Dolj, unde două clanuri interlope s-au răfuit. Din arsenalul folosit, săbii, topoare și bâte.

Nu mai puțin de 15 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Totul s-a petrecut noaptea trecută, pe străzile din Podari, dar conflictul mocnea de ceva vreme. Fără milă s-au lovit tinerii romi care au început scandalul, în urma căruia s-au distrus și mașinile parcate în zona de conflict.

Tinerii își dăduseră întâlnire pe acea stradă, pentru a regla, definitiv, conturile. În bătaie au fost folosite arme albe, săbii, topoare și bâte, iar în total, 15 persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Măcel între după clanuri din Dolj! S-au războit cu săbii, topoare și bâte. 15 persoane au fost rănite

Speriați de scandalul uriaș de pe stradă, oamenii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție, dar și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale. Într-un final, scandalul a fost aplanat, iar la fața locului au intervenit medicii SMURD și cei ai Serviciului de Ambulanță Dolj, scrie antena3.ro.

15 persoane rănite în urma luptelor de stradă au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs răfuiala.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *