ȘOCANT! MIRELA VAIDA A FOST ATACATĂ ÎN DIRECT, LA TV „A VENIT FIX SPRE CAPUL MEU CU PIETROIUL” VIDEO

Mirela Vaida prezenta începutul emisiunii „Acces Direct”, când, deodată, o femeie a intrat în studio și a aruncat cu un obiect către ea. Prezentatoarea TV s-a speriat foarte tare și a început să țipe.

„Nuuuu, te rog nu!” , a spus prezentatoarea. Cei din stuff s-au speriat și ei și au intervenit imediat. Mirela Vaida deja fugise din platou țipând, fiind urmărită de agresor. Postul Antena 1 a luat pauza preț de multe minute.

Mirela Vaida a povestit totul în lacrimi, tremurând.

„Sunt in stare de soc, fac eforturi sa nu cedez. Dupa cum vedeti ne-a fost spart platoul.

Avem un pietroi care trebuia sa fie in capul meu. Doamna a făcut firul atacului foarte bine. Ea era dezbrăcată complet. Au imoblizat-o colegii mei. Am chemat poliția. Am luat un calciu. Sunt în șoc realmente. Dacă tot s-a creat acest context, n-am depus o plângere la politie, dar ar trebui s-o fac. Primesc mesaje de la o doamnă Șerban care îmi termite mesaje pe Facebook. Doamna este criminala de la metrou, care am înțeles că este la închisoare. Și are acces la internet să-mi trimită mesaje.

A venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu e totuși că nu m-a nimerit.

Îmi este teamă.”, a povestit Mirela Vaida plângând.

Mirela Vaida a menționat că acea femeie o amenința spunând „O să plătești. Să-mi dai banii înapoi.” în timp ce a intrat în platou atacând-o.

Admin