Sofia Vicoveanca, mesaj dur, după ce s-a spus că este bolnavă de COVID-19

Sofia Vicoveanca a trecut printr-o experianță foarte neplăcută ieri, de 1 aprilie. Cineva a lansat zvonul că ar fi infectată cu noul tip de coronavirus și s-ar afla în stare gravă. Artista a decis să publice un mesaj pe rețelele de socializare pentru a explica care este situația.

Sofia Vicoveanca, mesaj dur, după ce s-a spus că este bolnavă de COVID-19

Sofia Vicoveanca trăiește în Suceava, așa că nu a fost greu de crezut pentru fanii săi că ar putea fi infectată cu coronavirus. Artista în vârstă de 78 de ani s-a revoltat și a postat un mesaj acid la adresa persoanei care a lansat acest zvon de prost gust. Ea se află într-o stare bună, este perfect sănătoasă și se bucură de timpul liber pe care îl are.

Ea și-a îndemnat toți prietenii să distribuie mesajul ei pentru ca zvonurile false să nu ajungă mai departe.

Prieteni dragi ,
De 1 aprilie se fac farse… Ei, NU! ‘Cineva’ a postat pe FB că S.V. (adică eu) este infectată cu VIRUS în stare gravă… Acelui care a ‘scornit’ aşa o MINCIUNĂ, îi zic: ‘nu săpa groapa altuia, că pici în ea’… Eu respect toate sfaturile medicilor, mi-ați trimis multe comentarii (pt. care vă mulțumesc din inimă)… SUNT OK! Stau în casă, dar nu degeaba: citesc, desenez, scriu, ascult negativele cu noile cântece (habar n-aveți ce vă pregătesc)… şi stau de vorbă cu d-stră ZILNIC.

Dacă vă este la îndemână (şi nu cer prea mult), puteți posta pe paginile d-stră acest mesaj… să ştie o lume ce JIGODII se găsesc printre noi…!

Eu continui să vă țuc sufletul cu urări de bine, răbdare… şi Fruntea SUS!”, este mesajul scris de Sofia Vicoveanca pe Facebook.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.