Soția lui Traian Băsescu are grijă de nepoți și încă lucrează la cei 68 de ani ani săi. La ce firmă ar fi angajată și ce salariu ar primi lunar Maria Băsescu

Nu mai apare aşa de des în lumina reflectoarelor, dar Elena Băsescu are grijă să transmită gânduri bune de fiecare dată. Iată că recent, fiica fostului preşedinte şi-a mărturisit dragostea către cea care i-a dat viaţă.

În urmă cu ani de zile o vedeam pe Elena Băsescu la TV, discutând diverse situaţii politice. Iată că de o bună perioadă de timp apare în altfel de ipostaze. Este mamă full-time, are trei copii superbi, dar şi antreprenor.

Aceasta are o fetiţă şi un băiat, din prima căsnicie, şi încă o fiică din altă relaţie, pe micuţa Anastasia. De ce în ipostaza de antreprenor? De când a devenit mamă pentru a treia oară, acesta şi-a lansat şi un brand de haine pentru mămici şi copii.

Ei bine, iată că de curând, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Elena Băsescu şi-a amintit de vremurile când era copil, de când mama era mereu aproape de ea. La fel se întâmplă şi acum, bunica are grijă de nepoţi.

„Îmi amintesc cu drag cât de frumoase erau zilele de 1 Iunie, când eram copil. Mereu alături de mama…. Astăzi, tot lângă ea mă simt cel mai iubit copil şi, lângă Sofia, Junior si Nastia, cea mai iubită mamă. La mulţi ani tuturor copiilor din lume!

Să aveţi o zi minunată şi o viaţă la fel de frumoasă ca fiecare dintre voi! Vă mulţumim că ne faceţi vieţile frumoase şi zilele senine!”

Maria Băsescu a fost mereu o prezenţă discretă, chiar şi atunci când soţul ei era preşedintele României. Acum se ocupă de nepoţi, dar ar avea şi un job la cei 68 de ani ai săi.

Ea ar lucra ca administrator al moşiei pe care fiica sa, Ioana, o are la Nana, în Călăraşi. Doamna Băsescu are calitatea de administrator al celor 290 hectare de teren agricol din comuna Nana, pentru care Ioana a făcut un credit de 1.000.000 euro. Maria Băsescu ar avea un salariu lunar de 5.000 de lei, potrivit bugetul.ro.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.