Soțul Vulpiței vrea să fie primar! Viorel Stegaru: ”Lumea mă votează. Mă susține cineva din Vaslui”

Viorel Stegaru, soțul Vulpiței, a surprins pe toată lumea când a mărturisit că-și dorește să candideze la primăria din Blăgești, județul Vaslui.

Prezentatoarea „Acces Direct”, Mirela Vaida, a avut un șoc când a aflat că bărbatul este susținut de un partid politic în acest sens.

Viorel Stegaru vrea să devină primar în localitatea natală

Veronica și Viorel Stegaru au ajuns vedete peste noapte, o dată cu aparițiile în emisiunea „Acces Direct”. Cei doi soți din localitatea Blăgești, județul Vaslui sunt în centrul atenției în show-ul de la Antena 1, în ultima ediție bărbatul uimind cu dezvăluirea sa.

Soțul Vulpiței și-a declarat intenția de a candida la alegerile locale care ar urma să aibă loc toamna aceasta. Mai mult decât atât, Viorel Stegaru a mărturisit că va candida acolo unde actualii primari nu fac nimic, menționând chiar localitatea sa natală.

„În toamnă sunt alegerile. Vreau să candidez acolo unde primarii nu fac nimic. Nu pot să dau acum mai multe detalii. La Blăgești vreau să candidez”, a spus bărbatul din Vaslui, în emisiunea prezentată de Mirela Vaida, informează dcnews.ro.

Ce schimbări va face soțul Vulpiței dacă va ajunge primar

Viorel Stegaru este convins că lumea îl va vota, mai ales acum de când a devenit cunoscut. Bărbatul apare alături de soția sa de mai bine de 4 luni pe micile ecrane, certurile și scandalurile dintre ei fiind la ordinea zilei.

Cât despre schimbările pe care Viorel vrea să le facă la Blăgești, acesta a menționat că vrea să asfalteze, să bage apă curentă și gaz pentru că în satul său natal nu există niciun confort la ora actuală.

„100% lumea mă votează. În Blăgești nu avem nimic. Vreau să fac canalizare, să asfaltez drumurile, să bag apă curentă, să trag gaz. Nu avem nimic în comună, dar peste 2-3 ani vor fi multe lucruri”, a mai spus bărbatul.

Soțul Vulpiței a mărturisit chiar că are toată susținerea unei formațiuni politice despre care nu a vrut să dea prea multe detalii, lucru care a uimit-o pe Mirela Vaida, moderatoarea „Acces Direct”.

„Da, este un partid, dar nu vă spun despre cine este vorba. Mă susține cineva din Vaslui”, a încheiat soțul Veronicăi Stegaru mărturisirea din platoul de la Antena 1. scrie fanatik.ro

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *