Sunt exact ca două surori, însă una-i iubită, iar alta-i fiică! Florin Salam alături de cele două femei importante din viața sa!

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi, însă puțini își aduc aminte de drama prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani.

Aceasta și-a pierdut nevasta în urma unei boli grave, iar acum și-a refăcut viața alături de Roxana Dobre cu care urmrează să se căsătorească.

Florin Salam a trecut de-a lungul timpului prin multe drame, iar una dintre cele mai mari a fost atunci când și-a pierdut soția în urma unei boli grave, iar Betty a fost nevoită să crească doar cu tatăl de la o vârstă fragedă. 

Timpul a trecut, iar manelistul a descoperit-o pe Roxana Dobre, cea cu care se află într-o relație de mai mult timp și care i-a dărut și copii. Aceștia se înțeleg de minune, iar în curând urmează chiar să se căsătorească.

În această seară, Betty a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu tătal ei care se afla în mijloc, iar în stânga sa era și Roxana Dobre. Cele două parcă sunt surori și la o primă vedere ai imaginii nici n-ai spune că acestea sunt de fapt fiică și mamă vitregă.

Amândouă sunt la fel de frumoase, la fel de sexy și amândouă sunt la rândul lor mămici, pentru că în urmă cu mai mult timp și Betty a dat naștere primului nepoțel al cântărețului. De atunci familia lor s-a mărit, iar acești sunt mai uniți ca niciodată. Manelistul este alături de fiica sa la orice pas, chiar dacă acum are și ea deja familiei ei.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *