SURPRIZĂ URIAȘĂ! LA CE VÂRSTĂ ÎNAINTATĂ A DEVENIT ANDREEA BĂLAN FEMEIE ȘI CINE E BĂRBATUL CELEBRU CU CARE ȘI-A PIERDUT INOCENȚA

Andreea Bălan, una dintre cele mai iubite artiste de la noi a dat cărțile pe față! Dacă unele dive din showbizul românesc se feresc să vorbească despre viața amoroasă, cântăreața a fost mereu printre cele mai sincere prezențe și nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume. 

În timp ce unele dive din showbizul nostru se feresc de subiectele legate de viața intimă, Andreea Bălan a fost mereu o femeie sinceră și asumată și a pus publicului pe tavă tot ceea ce acesta a vrut să știe.

Și, cum subiectele legate de intimitate sunt cele la mare căutare, Andreea Bălan și-a făcut curaj în urmă cu câțiva ani și a deschis cutia cu amintiri.

Deși s-a spus că atunci când avea 15 ani și-a pierdut virginitatea cu Ionuț Manea, partenerul său din videoclipul „Moșule, ce tânăr ești”, vedeta a povestit, în exclusivitate pentru cancan.ro, că cei doi sunt doar prieteni, chiar dacă Ionuț a avut sentimente puternice pentru ea.

Toţi erau convinşi că suntem iubiţi. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce ştiam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aş fi ndrăgostit de el, are multe calităţi. Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de 3 ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atât” ne-a declarat artista, la un moment dat.

În anul 2004, atunci când Andreea Bălan avea 20 de ani, aceasta l-a cunoscut pe Teo Păcurar, cu care a ajuns să se și logodească.

Tot în jurul acestei vârste, cântăreața și-a pierdut virginitatea. Din păcate, relația celor doi nu a durat decât până în 2006, atunci când au luat-o pe drumuri separate.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *