Survivor România, 23 aprilie. Sorin, atac la adresa lui Albert: „Recunoaște că ai făcut treaba aia. Sunt scârbit”. Cum se apără Războinicul: „Ești nebun”

Spiritele se încing la miez de noapte în tabăra Războinicilor, iar Albert și Sorin își declară război total. 

Tabăra Războinicilor va sta sub semnul conflictelor, certurilor și a vorbelor grele.

Albert și Sorin parcă nici nu mai conviețui în jungla din Dominicană, iar reproșurile sunt la ordinea zilei sau mai bine spus la ordinea nopții, căci războiul dintre ei va începe când se așterne întunericul. Iată ce veți vedea în ediția de vineri, 23 aprilie, a Survivor România, difuzată pe Kanal D, de joi până duminică. 

Survivor România, 23 aprilie. Scandal de proporții între Albert și Sorin, în toiul nopții 

Dacă până acum supremația certurilor erau deținute de echipa roșie, iată că apele încep să devină din ce în ce mai tulburi și la războinici. Albert și Sorin dau de înțeles că nu se mai suportă, ba mai mult nici nu pot să doarmă sub același acoperiș. Scandalul și reproșurile încep chiar la miz de noapte, sub privire lui Andrei, Maria și Starlin. 

„Atatea victimizari, eu nu mai pot sa inghit .  Recunoaste odata ca ai facut treaba aia…Sunt

scarbit de gesturile tale”, i-a reproșat Soril, iar Albert imediat a ripostat:  „Esti nebun, nene, cu capul?!”

Survivor Romania 2021. Zanni este de părere că ceilalți îl „ajută” pe Albert să pară o victimă 

Zanni și-a dat cu părerea de ograda vecinilor și intervine în conflicul momentului dintre Sorin și Albert de la Războinici. Faimosul este de părere că prin atitudinea pe care o au cei din echipa albastră, Albert pare o victimă.

Admin