SURVIVOR ROMÂNIA”, APROAPE DE FINAL. MESAJ EMOȚIONANT TRANSMIS DE PĂRINȚII ELENEI IONESCU. “SPERĂM CA EA SĂ FIE…”

Survivor România” a intrat în linie dreaptă şi nu mai este mult până când vom afla cine este câştigătorul marelui premiu.

Rămâne de văzut dacă va triumfa un Faimos sau un Războinic. Până atunci, părinții Elenei Ionescu au țint să transmită un mesaj emoționant.

„Suntem mândri și mulțumiți de evoluția fiicei noastre în competiția <>. Și poate fi un exemplu pentru mulți, ca să înțelegem că prin iubire, toleranță, în viață ajungi departe. Ne bucurăm foarte mult că Elena a ajuns în finală. Îi ținem pumnii și sperăm ca ea să fie aleasa voastră.

Dacă bunătatea, voința, toleranța, comportamentul ei, v-au convins și considerați că merită să poarte numele Survivor, atunci fiți alături de ea, sâmbăta, 30 mai, începând cu orele 20, la Kanal D, și votați-o! Hai, Elena!”, este mesajul transmis de părintii Elenei Ionescu.

Cei patru finalisti care se vor lupta pentru marele premiu sunt Elena Ionescu, Lola Crudu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu.

Finala “Survivor România” va avea loc pe 30 mai

Marea finală a “Survivor România” va avea loc pe 30 mai, de la ora 20.00, pe Kanal D. Câştigătorul va fi ales direct, prin votul publicului.

“Mai e foarte puțin până vom află câștigătorul acestei competiții. Este impresionantă evoluția acestor concurenți, i-am urmărit de-a lungul timpului, in diverse ipostaze, i-am simțit cât efort depun pentru a se autodepăși. Îi respect pe toți și îmi doresc să câștige cel care merită cel mai mult acest trofeu”, a declarat prezentatorul emisiunii, Dan Cruceru.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *