Tatăl lui Hamude, arestat preventiv. Este bănuit că ar fi ucis 10 oameni

Tatăl lui Hamude a fost reținut în cazul oamenilor care au decedat după ce au băut alcool sanitar contrafăcut.

Caz șocant în Iași, unde în noaptea de duminică spre luni, doi bărbați de origine arabă au fost reținuți de către procurori. Este vorba de cazul care a șocat întreaga Românie, în cazul deceselor a 10 persoane după ce au băut spirt otrăvit.

Potrivit BZI, unul dintre bărbații reținuți este tatăl lui Hamude. Cei doi bărbați suspecți au fost arestați preventiv de procuroii din Iași. este vorba de un cetățean iranian și unul irakian.

Cazul i-a șocat pe locatari și familiile victimelor. Medicii legiști au fost nevoiți să dezhumeze victimele pentru a putea lua mai multe probe.

Cinci femei și cinci bărbați au murit în urma intoxicației cauzate de consumul de alcool sanitar contrafăcut. Una dintre victime a murit la spital, iar celelalte au fost găsite fără suflare în propria locuință.

Decesele le-au atras atenția medicilor cu atât mai mult cu cât 4 dintre ele erau dintr-o singură localitate, Stolniceni Prăjescu. Toți băuseră alcoolul respectiv.

Cine este Hamude Dawoud ?

Hamude Dawoud a devenit celebru când, pe vremuri, îndrăgostit de Elena Băsescu, pe atunci fiică de președinte de stat, a avut curajul să o ceară de soție, gestul său fiind făcut public, în presă.

Se întâmpla în urmă cu mulți ani, atunci când Elena Băsescu era o tânără liberă, se iubea cu Andrei Hrebenciuc și nu avea gânduri de măritiș și cu atât mai puțin să devină mamă.

Cererea lui a rămas fără răspuns din partea Elenei Băsescu, însă el a devenit celebru ca ”stripperul care a cerut-o de soție pe mezina președintelui Băsescu”. Hamude a fost membru într-o trupă de dansatori profesioniști, cu care a avut numeroase spectacole de striptease în întreaga țară, dar și îm străinătate.

Hamude Dawoud, este de origine musulmană, mama lui fiind româncă, iar tatăl iordanian. Hamude se prezintă a fi dansator și sportiv. recent, el s-a apucat de cântat.

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *