Tragedie în București. Un medic de la Ambulanță, care ieșise din tura de noapte, a murit într-un accident rutier

Un medic de la Ambulanța București-Ilfov și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, după ce a ieșit din tura de noapte de 12 ore. În urma sa au rămas doi copii! 

Sfârșit tragic pentru un medic din București Medicul de la Ambulanța București-Ilfov a murit într-un accident de mașină ce s-a produs din cauza viteze excesive, conform primelor informații. Bărbatul ieșise din tura de noapte de 12 ore. 

Moartea bărbatului de 45 de ani, care avea doi copii, a lăsat multe semne de întrebare, regrete și durere. 

Colegii medicului de la Ambulanța București-Ilfov au declarat că bărbatul „lucra pe mașina de consultații în ultima perioadă, iar toată noaptea trecută a avut doar șase solicitări. La noi asta înseamnă o noapte foarte liniștită. Chiar nu îmi pot explica ce s-a întâmplat”. 

Ce spune IPJ Ilfov Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Ilfov, Anne-Marie Ciolcă, a declarat pentru Libertatea că accidentul, produs în Sâmbăta Mare, s-ar fi produs după că șoferul a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat. 

„La ora 11:29 a avut loc un accident rutier pe Drumul Național 5 în sensul giratoriu, în zona localității Jilava. Accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei excesive. Conducătorul auto ar fi intrat cu viteză în sensul giratoriu, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Anne-Marie Ciolcă.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.