TRAGEDIE! O mamă și fetița ei de patru ani au fost găsite moarte în casa lor din Bârlad! Tatăl femeii a dat alerta

O mamă a fost descoperită moartă într-un apartament din Bârlad, alături de fiica ei de doar patru ani.

Cel care a dat alarma a fost chiar tatăl femeii, care le-a spus pompierilor că nu reușește să dea de fiica sa de mai multe zile.

Din primele cercetări ale oamenilor legii, se crede că cele două ar fi murit în urma unei intoxicații cu gaz de butelie, sau cu monoxid de carbon. Trupurile neânsuflețite au fost găsite de către pompierii chemați sî intervină la fața locului, mai ales că ușa apartamentului din Bârlad în care locuiau acestea era încuiată.

Tragedie în Bârlat: mamă și fiică găsite moarte în casă

Tatăl femeii de 31 de ani a fost cel care a dat alarma, prin apel la nunărul unic de urgență 112, după ce a constatat că fiica sa nu răspundea nici la telefon, și nici la ușă. Imediat ce au ajuns în fața apartamentului, pompierii au simțit miros puternic de gaze.

„După deblocarea ușii, în locuință au fost găsite două persoane în stare de inconștiență. Membrii echipajului, toți cu pregătire de paramedici, au început manevrele de resuscitare, între timp, comandantul de echipaj solicitând în sprijin mai multe ambulanțe”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

A fost demarată o anchetă pentru a se afla condițiile exacte ale decesului celor două.

Din primele cercetări de la fața locului, se crede că cea mai probabilă cauză a morții femeii și a fiicei sale a fost intoxicația cu monoxid de carbon provenit de la un aparat de gătit cu care tânăra mamă și fiica ei se încălzeau. scrie spynews.ro

Admin