Tratament împotriva coronavirusului, blocat de 4 zile în Vama București. Ce părere are Dr. Streinu-Cercel

Medicul Adrian Streinu-Cercel a anunțat că un nou tratament pentru coronavirus, este blocat în vama București de aproximativ patru zile. Doctorul este de părere că acesta este blocat din motive birocratice.

Tratament nou împotriva coronavirusului

Potrivit Antena 3, managerul Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balș, a făcut joi seara un anunț suprinzător. Acesta a declarat că un nou tratament pentru coronavirus este blocat la vama București.

Tratamentul a dat roade în alte țări din Europa și a fost adus în România de un sponsor, dar din motive birocratice, vaccinul a fost oprit în vamă.

„Am folosit, în tratamentul pacienților cu COVID-19, tot felul de scheme, unele au folosit, altele nu. Dar încercăm să aducem și alte medicamente. De exemplu, de 4 zile stă în vama București o moleculă pe care nu o putem scoate de acolo din tot felul de considerente de tip birocratic, a spus Streinu-Cercel.

Conform acestuia, tratamentul a fost folosit în partea de est a planetei și urmează să fie folosit și în România.

„A fost folosită în partea de est a planetei și urmează să o ăncercăm și noi. Sper ca în câteva zile să ajungă și la noi în spital, cu toate actele în regulă„, a explicat Adrian Streinu-Cercel.

Epidemie de coronavirus în România

Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat că sponsorul nu poate să ia tratamentul din vamă deoarece nu are autorizație de punere pe piață.

Mai mult, acesta dorește să folosească tratamentul pentru pacienții săi, în țările de est a planetei, acest vaccin fiind folosit cu succes.

În momentul de față, România se confruntă cu îmbolnăvirea cu coronavirus, iar eroii din prima linie se pare că pierd unul câte unul bătălia.

Potrivit ultimelor date, 981 de cadre medicale din România au fost infectate cu coroanvirus.

Raportare pe județe:

Argeş 17

Alba total 18

Arad total 53

București total 131

Bacău total 5

Bihor total 2

Bistrița-Năsăud total 5

Brăila total 1

Botoșani total 9

Brașov total 27

Cluj total 15

Caraș-Severin total 1

Constanța total 2

Covasna total 9

Dâmbovița total 3

Admin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *