Umilința secolului! Andreea Tonciu, concediată din emisiune în direct: „Ieși afară! Ieşi, hai ieşi! Fă paşi!” 

După o pauză lungă, în care fosta asistentă a lipsit de pe micile ecrane s-a întors și a captat din nou atenția publicului.

Dacă acum pare să se bucure de atenția publicului și a oamenilor alături de care lucrează, în urmă cu zece ani lucrurile stăteau puțin diferit.

În 2009, Andreea Tonciu era asistentă la emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, pe care a rușit să o enerveze atât de tare încât aceasta a concediat-o. „Bine… ieşi afară! Ieşi, hai ieşi! Fă paşi!”, i-a spus Adriana.

„Fata asta era pusă pe harţă tot timpul, se certa cu toată lumea, mai ales în ultima vreme de când se crede mare vedetă. Nu o mai suporta nimeni pe acolo, toţi din emisiune se bucură că au scăpat de ea

Nu făcea nici un efort să înveţe cele câteva cuvinte pe care trebuia să le spună când prezenta “Vremea” în emisiune. Pe deasupra începuse să-i scoată pe invitaţi, seara, pe la Bamboo, trăgea de manelişti pe acolo…

Tot timpul spunea că e obosită, pentru că petrecuse toată noaptea. Mie mi-a sărit muştarul ultima, dar deja îi înnebunise pe absolut toţi, nu cred că e cineva cu care nu s-a certat pe acolo.

Este o paraşută proastă, cu nasul mare şi fiţoasă”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Libertatea.

Însă la o scurtă perioadă de timp toate lucrurile au revenit la normal și cele două au îngropat securea războiului.

„Eu nu am fost niciodată supărată pe Adriana. Am dat uitării tot ceea ce s-a întâmplat la vremea respectivă şi am decis să o luăm de la capăt. Mie îmi place la nebunie să fiu asistenta lui Bahmu”, declara Andreea Tonciu.

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.